fbpx

Campaments Tadeo Jones és un projecte innovador de Campaments Jarama S.L. que té l’objectiu de traslladar tots els valors i il·lusió que emanen del personatge Tadeo Jones a un campament infantil d’estiu. Tadeo Jones i els seus companys de viatge en la 3a pel·lícula suposen una motivació extraordinària per a tots els nens i nenes d’Espanya que vulguin gaudir d’un campament excepcional, en una localització única a Espanya per al desenvolupament de campaments infantils, i que els permeti millorar les habilitats de l’idioma anglès.

Campaments Jarama S.L. (d’ara endavant Campaments Jarama), és una de les empreses del Grup Centre Educatiu Internacional El Jarama, per la seva reconeguda solvència de més de 30 anys en el sector educatiu, i en concret en programes d’idiomes i de natura; perquè disposa d’un centre propi d’excepcionals prestacions, on es desenvolupen els Campaments Tadeo Jones; i perquè és garantia de professionalitat, seguretat i èxit.

Campaments Jarama és l’organització responsable de la gestió de les reserves, així com de l’execució del programa. Campaments Jarama posa a la disposició d’aquest projecte innovador el seu equip educatiu, de gestió i de serveis que garanteixen una experiència segura, de creixement personal i inoblidable per als menors.

L'EQUIP

PASSIÓ PEL NOSTRE TREBALL

L’equip de persones que duu a terme el campament d’estiu Tadeo Jones està completament format i preparat per a treballar en aquest il·lusionant i captivador món de l’educació no formal. En el nostre equip comptem amb biòlegs, psicòlegs, mestres, enginyers, sociòlegs, pedagogs, tècnics en educació infantil, educadors d’oci i temps lliure, etc… però sobretot, comptem amb una formació contínua en diverses àrees – inclosa la Disciplina Positiva, compartint així, una visió i una pràctica de l’educació basada en el respecte nens i nenes.

INSTAL·LACIONS

El campament Tadeo Jones es desenvolupa durant les dues primeres setmanes de juliol a Villa Engracia, un hotel horitzontal completament integrat en la naturalesa, situat molt prop del Monestir de Poblet. Es troba a L’Espluga de Francolí, un poble de la Conca de Barberà, en el paratge denominat “Les Masies”, en la Costa Daurada (província de Tarragona).

Situat enmig del Paratge Natural de la Pena compta amb piscina, pista de futbol, bàsquet, zones enjardinades que permeten gaudir d’un entorn únic envoltats de naturalesa on el fil musical és el so dels ocells.

En l’edifici principal trobem la recepció i els salons que conserven uns grans sostres d’una bellesa única i especial. Els i les alumnes s’allotjaran en apartaments de vuit persones amb bany privat i saló propi.

Si Madrid t’enxampa més a prop, el campament Tadeo Jones es desenvolupa cada setmana de l’estiu en el Centre Educatiu Internacional El Jarama, situat a Talamanca de Jarama, a uns 40 minuts de Madrid capital.

L’alimentació està acuradament estudiada per a oferir als alumnes una dieta sana, variada i equilibrada durant el seu campament. El servei de cuina és propi, i controla rigorosament la qualitat dels aliments i la seva elaboració, conjuntament amb laboratoris certificats i la nostra dietista.

Així mateix, contínuament realitzem auditories internes quant a la implantació de sistemes sobre la manipulació higienicosanitària dels aliments. Moltes de les nostres fruites, vegetals, llegums, cereals, pasta, lactis i carns tenen certificat de producció ecològica, oferint així la millor qualitat amb primeres marques del sector.

Estem preparats i conscienciats sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, per aquest motiu, disposem de totes les fitxes tècniques dels nostres menús amb els diferents al·lèrgens que contenen per a tenir un control total a l’hora de servir el menjar a cada nen/a. Si l’alumne/a no tolera algun tipus d’aliment o necessita alguna dieta especial, se’ls servirà un menú adequat a les seves necessitats.

Galeria Explorers academy tadeo jones

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Email: reservas@campamentostadeojones.com
Telèfon: +34 681 122 005
Horari preferent: 9:00 – 17:00h de dilluns a divendres

Adreça: Villa Engracia Hotel i Apartaments Rurals. Carretera de les Masies s/n, 43440, L’Espluga de Francolí.